Pages

April 14, 2011

happy birthday to me ;)

Alhamdullilah. sempat gak cecuri masa nak update entry nih. ohoyyyyyy orang kampong dengar sini aku ada pengumuman penting!! heeeeeeeeeeeee. *senyum gedik kejap*
;DD

hari Alhamdullilah aku daa menginjak ke usia 21 tahun. Alhamdullilah hidup sihat lagi pada tahun ke-21 ni. pagi tadi dapat SMS dari Mak.
:')

tengoklah kek aku ini ditaja khas oke dari


erkkk, kenapa 31 tahun pulak?!
aku baru masuk 21 lahhhhhh!!!
grrr!!

sabar sabar sabar sabarrrrrr. sebenarnya ada suprise lagi hari ni okee. heeeeeeeee. stay tuned sayangggs!!
;)

banyak benda bess jadi hari ni. selain dari dapat free call dan dapat prank call orang ramai. AHAHAHHAHAA!
;DD

happy birthday to me~
happy birthday to me~


pee/ass : malam ni ada test RESEARCH! @_@


18 comments:

UNA budak BAEQ said...

cakap je lah umur dah 31 tahun tapi buat2 21 tahun .
hikhiks

*eh btw happy befday inchik eman *kalao rasa murah hati boleh lah tolong poskan cupcakes tu sikit .lalala

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

Epy befday eman...

Rozuan Ismail said...

happy birthday Enchik Eman. Moga panjang umur k!

lydiaaa said...

selamat hr lahir eman...jgn nakal2 okey!

senyumSOYA said...

hhihi..sdapnya cupcakes tu...nak satu!! hihihi

hepi besday~

aiman rashidd said...

happy birthday bro =.='

DanieL AdiE said...

Happy birthday dude!

21 tahun ye.. Cool..

anith chan said...

Hoi eman.HB ! May ALLAH bless u always.. :)) btw um0 da meningkat tp muka still mcm budak2 tadika.. :)

efa said...

happy birthday eman moga pjg umor dan dimurahkan rezeki amin :) good luck for test reaserch tu erk sedapnya lahai cupcake erk2 pesal 31 ahaha

[k]o{q}i[n] said...

bestnye dpt cupcake.. jom join skali;

http://exsamsed.blogspot.com/2011/04/koqins-1st-give-away.html

btw, hepi besday to u..!!

miss.Addin said...

selamat hari tua ! kehekh >.< jk !

semoga panjang umur

Hayla said...

sama birthday dengan saya ;)

Miz Novexx said...

hahah, hepi sweet 31!!! dah bape orang anak neh?? :P

Puteri Iqa Izyan said...

bukan mmg 31 ke? :P

merah vogue to the vass gituhh. hehe

ZWAN SABRI said...

Eman, HAPPY BIRTHDAY! Yeay! hang dah boleyh mengundi.. hehe..
btw, SEMOGA PANJANG UMO N DIMURAHKAN REZKI..

Anonymous said...

happy birthday =P hee

Opah Kentang said...

happy bday ye inchek eman,
CUPCAKES tu tetap cantik..
tak rase sayang ke nak makan?
gegeg

. said...

happy birthday :)