Pages

April 06, 2011

Inchik Eman bukan pembohong

Inchik Eman panggilan aku di rumah sawang nih.
bukanpembohong pulak alamat rumah sawang aku.

sejarah alamat rumah (URL) aku nih asalnya memang tak ketahuan. lepas 3-4 bulan blogging dengan alamat nih baru rasa macam nak tukarrrr!!! nak tukarrr!! tapi bila dipikir pikir kalau ditukar nanti akan hilang link aku kat bloglist beberapa blogger yang daa rapat. time tu blog aku nih daa listed dalam bloglist Abg Ben oww. tapi sekarang daa tk listed daa pun.
T.T

tapi SERIOUSLY aku memang nak sangat sangat tukar alamat rumah aku nih. hehhhhh. kalau dengan cara beli domain dan tukar oke tk? daa banyak kali aku check URL www.inchikeman.com tak ada orang beli lagik. HAHA, tetiap bulan kot aku check URL tu. umm, tunggu masa sebenar ni nak bertukar ke domain.

survey bukan main kencang lagik aku kat NetKL, Exabytes dan Serverfreak. bila di survey survey rasa macam tertarik pulak dengan package dari Exabytes. heeeeeeeee. tengah tunggu membilang hari. sambil menyanyi nyanyi lagu Rossa.


ku menunggu, ku menunggu kau putus dengan kekasihmu,
takkan ku ganggu kau dengan kekasihmu,
ku kan selalu disini untuk menunggumu.

AHAHAHAHAAA!

Hai, senangnya dalam hati,
Kalau beristri dua,
Seperti duniaaaa~
Ana yang punya!

AHAHAHAHAAA!
;)

15 comments:

Syat0za Zai said...

ngahahhaa :D mmg gila nk ambik domain la ni? beli je lah hosting terus :D

efa said...

waah nk pkai domain lak ka?bestnya lahai eman oit hehe

DaHLia said...

kalo rasa nak berWP, beli hosting terus jer.. :D

tapi www.inchikeman.com je pun oke dah..

najihah sahami said...

waa..semoga terlaksana la impian www.inchikeman.com tu yek. doa2kan la semoga bday eman 14hb ni yg nak sponsor domain ke..lalalallala~

najihah sahami said...

waa..semoga terlaksana la impian www.inchikeman.com tu yek. doa2kan la semoga bday eman 14hb ni yg nak sponsor domain ke..lalalallala~

Eman said...

Zai ;
bukan gilaa laa tp serious. HAHAA, ramai gak cadang suro amik hosying. tp aku tk terpengaruh lg sbb tak tawu apa sebenar benar relevannya pakai hosting lain selain dr blogger. sumone pliss explain it to me.
=S

Eman said...

Efa ;
mmg bes dapat tukar alamat rumah baru.
heeeeeeeeeeeeee.
;DD

Farhana Jafri said...

amboi~~ siap nyanyi lagu rossa lg.. sabar ea.. t dpat la tu.. hehehe

jemput singgah ANASAURUS :)

Eman said...

Sis DJ ;
jd kalau still hosting dgn blogger dan tak berWP, tk beli hosting pun tk pe laa en sis? cemmtu ke maksud sis? kalau nak berWP baru beli hosting??

Eman said...

Mish ;
sape laa yg nk sponsor mish hoyyy. duit poket sendiri laa keluarkan. mishhh, i lebiu lahhh!
;)

Eman said...

Farhana Jafri ;
HEHEE, sabar sabar sabar.
excited terOVER sgt hepi tu yg nyanyi tk ketahuan tu.
=P

meaw said...

pehhhh! nak guna domain?hebakkkkkk! onie pon tak terpikior g,huwaaaaaa..papepon gud luck to change ur address :P

eman ngek :P

| gad1s s0ypans | said...

heeee,
bukan pemboh0ng....
unik....
(=

Eman said...

Meaw ;
eman daa lama daa pikir nk tukar alamat rumah sbb bukanpembohong tu mcm peliks pulak. heeeeeeee.

Ohh naa-naa, whats ur name?
bluwekkkkkkk!!
=P

Eman said...

Gadis Soypans ;
errrr, unik en?
HEHEE, sogan laa eden cemmni.
=P