Pages

April 22, 2011

Marshanda - Sejuta Cinta


MARSHANDA - SEJUTA CINTA

Sudah memang sudah
Perjalanan cinta berakhir sudah
Engkau pergi ‘tuk selamanya
‘tuk selamanya

Mungkin ini sudah suratan
Engkau dan diriku tak bisa bersama
Mungkin ini sudah suratan
Sudah suratan . . .

Reff:
Jangan kau pergi untuk meninggalkan aku
Aku disini dengan sejuta cinta untukmu
Jangan kau pergi untuk melupakan aku
Aku menangis kerna hidup tanpamu.

Sudah memang sudah
Perjalanan cinta berakhir sudah
Engkau pergi ‘tuk selamanya
‘tuk selamanya . . .



pee/ass : dari semalaman dok cari lagu ni sapa laa penyanyi. hehhh.
pee/ass : nak awek indon cam Marshanda ah. heeeeeeeeeeeee.
pee/ass : gambar tu time aku webcam YM dgn Marshanda! weeeeeee~


12 comments:

@ Syima Raaif @ said...

owh suke lagu ni ^^

najihah sahami said...

err..tinggi nya taste eman!

ninie said...

nice la... +marshanda pun cute, memang kena la =), jom follow my blog =) xoxo!

♥yaya budak suka embun♥ said...

suka gila lagu ni. cita dia pun bezzzzz :DDDDD

meaw said...

tudieeeeennnnn,nak awek cam marshanda na... *takdak can ;'(

Inchik Eman said...

Syima Raaif ;
mendayu kan lagu ni. sedap!
;)

Inchik Eman said...

Mish ;
err, mn daa tinggi ah mish. biasa biasa jek.
MUAHAHHAHAA!
;DD

Inchik Eman said...

Ninie ;
kena dgn saya ka? WOAHHHH, thankssss.
;)

Inchik Eman said...

Yaya Budak Suka Embun ;
cita dia tv berapa en?
=S

Inchik Eman said...

Meaw ;
nak jaa. dapat ka tak tk taw laa. jodoh Tuhan daa tulis daa.
;)

Anonymous said...

putus cinta cintun lagi ke abang?

fRaMe+LenSeS said...

lagu ni besh.. :D