Pages

April 23, 2011

ohh mama, saya mahu kahwin.

rasa macam tanak belajar jek, rasa nak kawin jek nih. heeeeeeeee. tapi calon tkda sebab saya SINGLE. heeeeeeeeeeeeeee.
;)

okee, aku tension. dalam keadaan otak tengah tepu dengan segala akta-akta, seksyen-seksyen dan ordinant-ordinant paper LAW dan Industrial Relations, aku still kena kuat untuk next paper esok. otak nak jammed keh nak hanged keh puhh-lishhhhhhh laa lepas dari aku exam plis. kalau orang cakap daa nama pun students standart ah studi dan exam kan. yes, and ohhh yes. aku memang nak merungut pasal pelajaran, bluwekk!

suka hati ah aku nak merungut pun. kalau tk suka atau rimas sila cari pintu suka hati dan keluar. hehhhh. HUHU, bukan apa. untuk semester ni memang tahap survival aku memang tercabar cabar dengan jadual exam jarak gap antara paper memang tertekan. 5 paper semua sumbat dalam satu minggu. naiya laa pointer aku semester ni. tak penah penah final exam semua paper sumbat dalam seminggu macam ni. haihhhhh.

sabar sabar ah eman. lagi 3 paper jek lagik. haihhhh. tu laa sapa suroh tk cover awai awai. hehhhhh. tu laa sapa suroh selalu balik Penang. hehhhhh. blame it all on me. amek, padan muka aku!

makkkkkkkkkkkk....... ~ ~ ~
abahhhhhhhhhhh....... ~ ~ ~

cheq makan megi tetiap hari. tetiap hari tidoq 3-4 jam jek sehari. diri pun daa tk terurus daa ni macam Kasyah dalam Lagenda Budak Setan daa gaya. jambang berbulu, sideburn rambut bersepah, bulu bulu lain tayah cakap ah. memang trim elok jek okeh. erkkkk.

=.="



gambar ni time roadshow presentation ETR business proposal. phewwwwwww, ni pun minggu lepas settle ni. thanks kepada semua member member group ETR aku! memang terbaik ah WOODSTOCK Jamming Studio kita. rasa relief gila lepas jek settle roadshow ETR ni. SUMPAH SERIOUSLY! tak sabar nak rasa macam tu lagik hari khamis nih.
;D


pee/ass : rasa nak dukung dukung baby ah sekarang.


22 comments:

HafizRahman.com said...

hahaha mengapakah kobes sebegitu rupa....

UNA budak BAEQ said...

jgn lah cakap pasal kawen . sentap weyh sentap . tsskkk

*gud luck smoga dpt baby cepat . erkk

miss.Addin said...

haha nak dukung baby harimau tak :D

good luck ! :)

Rozuan Ismail said...

HENSEM LE TUH MACAM KASYAH DALAM FILEM TUH..HAHA..

AMBOI LAPTOP X LEH CONNECT KE,ESOK EXAM?ERM BUKAN KE ESOK AHAD..MANA SEKOLAH..

najihah sahami said...

eman...meh dukung Iman adik bongsu Mish ni meh. haha..memang tahap wajib kawen da ni..lalala...(dan2 eman jual market dengan ayat rasa nak dukung bby tu, pasti ramai tertawan..) :)

eman, paper mish lagi padat kot. 8 paper dalam 7 hari. deret. non stop. hambek kau. syukur je la eman. hahaha....gdlak auw~

Nadhirah-chan said...

dukung baby tu ade maksud lain ke ? "abang" eman nak kahwin , lalala~

Afir said...

teringat zaman2 aku amek exam lu..same gak ah, muka cam laki mati bini, walau x kawen lagi..ahahah..
sabar2 jer la

Anonymous said...

study ahhh =I grrrrrrrrr

nysa said...

mama ! saya nak kawen jugak !!haha..
study dulu bro..gudluck !!

Mira Cikcit said...

wow, bnyaknya final paper.. I ada dua sahaja :)
good luck then :)

Anonymous said...

mcm biskut chipsmore kne mkn chipsnya. haha!

Inchik Eman said...

Hafiz Rahman ;
kobes pedih lidah termakan twisties ada cicak.
=P

Inchik Eman said...

Una Budak Baeq ;
awat tuh weyyy? baru lepas putus tunang keh?
kesiannnnnnye.
=(

Inchik Eman said...

Miss Addin ;
nak cari tang mana baby harimau pulak? pelik ngat aihhh.
;)

Inchik Eman said...

Rozuan Ismail ;
erkkk, ensem keh jd kasyah? tak kotttt. HAHAHA, ensem lagi Enrique Igleasias.
;DD

Inchik Eman said...

Mish ;
ngeeeeeee. mish ni potong stim ah. baru nk tunjuk ciri ciri lelaki yg diminati ramai.
=P

Inchik Eman said...

Nadhirah-chan ;
erkk, kawin laa en. nnt jgn lupa layang kat tang sini. ehh, ke awak ajak sy kawin?
=.=?

Inchik Eman said...

Afir ;
nasb aku tk kawin lg. tk merasa laa mcm mana mati bini ye dak?
AHAHHAHHAA!
;DD

Inchik Eman said...

Nysa ;
yeaa!! study dulu kan. kekasih hati sy pun selalu ingatkan bnd yg sama jek sampai naik muak. siap bole maki marah lagi kalau dia cuba nk ingatkan lagi.
;DD

Inchik Eman said...

Mira Cikcit ;
ada lagik kos yang lg byk paper dorg. kalau ada paper calculation semua mmg jammed!
=S

Inchik Eman said...

Anon ;
I L Y S M

meaw said...

da ada baby ka,HAHA...... :P