Pages

April 10, 2011

uitm2u.my FACEBOOK untuk budak UiTM

socializing student network.

tadi terkujat aku bila housemate aku suruh bukak www.uitm2.my tetiba. dia cakap page tu ala ala facebook dan hanya untuk bebudak UiTM jek yang join. page tu jugak baru lagi sangat sangat dibangunkan. jadi memang tk ramai orang lagik.

housemate aku semua daa join daa page tu. memang kira dasyat gak ah application dalam uitm2u.my tuh. boleh dikatakan SEBIJIK MACAM FACEBOOK! jadi disebabkan aku baru lagik join. memang friends tk ramai lagik. hehhhhh.


HAHA, dalam uitm2u.my ni boleh add friend pastu ada pulak application untuk chatting online sesama friend yang tengah online jugak. alaaa, macam IM FB tu laaa. yang tk boleh belah tu kan, boleh pulak ada iklan NUFFNANG dalam uitm2u.my kann. kemana perginya duit tu en? cisssss!!
AHHAHHAHHAHAA! *dengki kesumat*
=p

tetawu jek UiTM ni yang students dia ramai yang habiskan dengan membaca mukabuku ni. HAHAA, ni macam menggalakkan jek pulak kannn. HAHHAAA, teknologi yang diperkenalkan tak kan nak dihentikan kann. jadi layannnnnnnnnnnnn.
;)


pee/ass : kalau FACEBOOK orang singkatkan ke FB, uitm2u pulak singkatkan ke U2U bole?


15 comments:

love rushas always!!! said...

kalo u2u macam universiti ke universiti plak...

AIMAN said...

tudiaaa maju... baguih2

Eman said...

Love Rushas Always ;
HAHAHAHAA! pastu nak singkatkan apo en? macam panjang lak nak sebut uitm2u tu.
=S

Eman said...

AIMAN ;
UiTM mmg maju bab bab cemmni.
;DD

ohh ayu! said...

haha. maju kot. tapi senanglah bg org yg bercinta di siber. nak first time jumpe pon dlm uitm je! hehe

BOM321 said...

Bahaya ni, staff uitm tau apa student borakkan, mana tau ada kutuk lecture ke, konfem sistem diorang ada pasang logger


Blog BOM321
Blog Gosip 321

najihah sahami said...

tu dia..giler ah maju U2U nih..makin laa eman malas nak study nnti. hahaa

Anonymous said...

nk join plisss =P

nora amila ghazali said...

wowwwww.... ada uitm2u.. sapa yang buat nie?? errrr nora nak join pown macam tak boleh jer,, dh last sem dh nie... klau leh smbg dgree uitm ok gak.. hihi... maju kowt..

Miz Novexx said...

gila kentang!!! lepas ni boleh tak suh admin tu buat untuk ukm gak?? heheheheh ;)

Eman said...

Ohh Ayu ;
penah ada cinta siber. boleh tahan lama jugak.
;)

Eman said...

BOM321 ;
haa'ahh kann. mesti punya laa segala students activity dowg bole detect.
hehhhhh.
=S

Eman said...

Mish ;
helo mish? apesal suka cakap bnd bnd tk membangun jek semua eman en.
grrrrrrrrrrrr!!
>,<

Eman said...

Nora Amila Ghazali ;
join jek nora. dato VC siap promote lg kot kt semua student website ni. heeeeeeeeee.
;DD

Eman said...

Miz Novexx ;
erkkk, cer mintak MPP UKM perjuangkan.
EHEHHEHEHEHHEE..
=P