Pages

April 06, 2011

Usop Wilca live screening !!

"happy birthday to me. happy birthday to meeeeeeeee~"


heeeeeeeeeeeeeeee. saja jek nak tayang desktop aku yang berwajah baru dan segar malar hijau lagik u olls! HAHAA, semalam ternampak desktop housemate aku Isma pakai wallpaper nih. jd aku pun google search image Usop Wilca ni jugak nak tiru jugak. sebab lawa pulak kan bila wat desktop backgound. hehhhh.

penangan betol filem Hantu Kak Limah nih. SERIOUSLY, setiap hari ada jek ayat dari filem ni aku pakai untuk berkomunikasi. HAHAA, sampaikan lecturer dan Naib Canselor UiTM pun pakai jugakk okeeehh!
MUAHAHAHAHAAA!

ohh, semalam aku baru terbaca satu info. Usop Wilca nih atau nama penuhnya Syed Mohamad Asri nih memegang jawatan sebagai Pengurus Komunikasi Koprat disebuah syarikat gas dan minyak.
WUU-YOHHHHH! bayangkan laa watak Usop tangan patah tu, pastu keja real life dia pulak. langit dan bumi! haaaaa, itu lerr pentingnye English Edukasyennn.


pee/ass : tgh membilang hari sebelum nginjak ke umur 21.


17 comments:

saya bukan tomato said...

hahahahahahhahah !! ucop wilcaaaa !! nak sainnn ... ;p

mmg real life dia cane la ek.hihi

Rozuan Ismail said...

congrats usop!! wah!!bila birthday nih?

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

wahh bila genap 21 tu eman?

Freaky said...

haha cantek la desktop wat gambar tu

♥yaya budak suka embun♥ said...

xsangka..hehe

Eman said...

Tomato ;
HAHA, ucop skrg lg feymes dari hanis zalikha taw! i loikeeeeeeeee!!
;D

Eman said...

Rozuan Ismail ;
errr, ade laa lagi beberapa hari lg nih.
heeeeeeeee.
;D

Eman said...

LM ;
14hb nih genap 21 ummi.
heeeeeeeeeeeeeee.
;DD

Eman said...

Freaky ;
tu ah, cantik kan? HAHHAHAA!
;)

Eman said...

Yaya Budak Suka Embun ;
tak sangka pekerjaan dia en? HEHEE, bakat lakonan dia mmg dasyat kan dia buat lawak. tak kering gusi.

katahatiku said...

kite bako!kite bako!

najihah sahami said...

hahaha..hebat bebenor laaaa penangan si tangan lembut ni. haha. tak sangka lak terer eh. macam mr bean tu la. nmpak bodoh cm tu je. tp sebenarnya, die punye education....perghhh!!

atiey azha said...

haha . nampok beno nipunye . hee

http://putrisayangkamu.blogspot.com/

Eman said...

Kata Hatiku ;
bakor pakai ape jek ni? minyak tanah ke minyak petrol? ke minyak gamat boleh ke idok?
;)

Eman said...

Mish ;
perghhhh, org yg educated ni mmg unik dan kadang kadang antara dorg ni mmg kelakar sifat doranggg!
;DD

Eman said...

Atiey Azha ;
awok tk pandai nk nipu ah.
bukan pembohong okee.
=P

atiey azha said...

laa , tak perasan url blog . bukan pembohong yee .. ate , ngape nampok beno nipunye ? hahaa . mike , awok nyinggoh ni . mike salu le nyinggoh juge ye . ekekek !