Pages

April 04, 2011

warna baju lambangkan mood

dalam closet ampa banyak baju color apa? kalau aku, banyak baju color putih, hitam dengan merah. hijau setakat nih ada 2 helai jek pun. HOHO, color hijau telah membuktikan psychology sesorang pada sesuatu hari tu sangat sangat gembira dan bersenang hati.

setiap color mempunyai peratusan tahap kegembiraan seseorang dalam pemilihan warna baju untuk dipakai. HOHO, ni psychology ampa dalam tengah tengah membelek baju baju dalam almari. kalau time lepas mandi tu ampa macam baru lepas berak, so rasa legaa dan hepi mungkin ampa akan terambik baju color kuning. tu contohhh! heeeeeeeee.

pagi tadi waktu class Law aku pakai baju warna hijau. aku sangat senang hati pegi kelas Law sambil on laptop dan online sambil mengabaikan presentation 2 groups kat depan. itu tanda aku hepi. okeh?

lepas tu bila kelas petang pukul dua lepas mandi tengah hari aku pakai baju hitam. time tu class Research, 4 chapter marathon dengan laju dihabiskan dengan jayanya. aku tengok slide terkebil kebil, blurrrrrrrrrrrrrr. itu tandanya aku kurang bergembira di dalam kelas kerana tidak dapat menguasai pelajaran yang disampaikan. hehhhhh. *padahal roh melayang ketempat lain, jasad jek dalam kelas*

tapi tajuk Reseach aku dipuji antara dua yang terbaik! boleh score high mark nih!
;DD

esok ingat nak pakai baju kuning boleh?
ehh ehhh, esok isnin kena pakai cooperate entire. demmitt! kemeja putih jalur kurus merah laa pilihan esok.
;)


13 comments:

Rozuan Ismail said...

color biru lambang apa yer

Eman said...

Rozuan Ismail ;
dari pembacaan sy. color biru nih boleh produce chemical atau hormon yang menenangkan.
;)

JuAn NaSir said...

incik eman..sok juan nk jadi mc...sesuai kaler ape ek? haha

Eman said...

Juan Nasir ;
MC untuk event gapo nuh? HAHA, color hitam atau purple gelap pun okee gak kott. kalew light pink pun oke gak?
;)

najihah sahami said...

wah!nape pepel 64% je...sob3..

Eman said...

Mish ;
HAHA, pepel utk org separa hepi jek mishhhh.
bluwekkkkkk!!
=p

najihah sahami said...

ceit..kejam kot..kuang asam toi naaa...xpe2..hitam ni lak untuk org berkabung. means...mood sedih manjang...haha...eman sedih ea...siann..:P

Budak Botak said...

nk pakai ijau lah pasni, he3...

Eman said...

Mish ;
bluwekkkkkkkkkk!!
=p

Eman said...

Budak Botak ;
WOAHHHHHH! dtg koment entry trus!!
AHAHHAA! baju raya tahun ni kasi ijau oke?
;)

AkuMuzikFilem said...

green n white pilihan aku. yeah

Eman said...

Aku Muzik Filem ;
striking green n white daa macam penghuni penjara lak.
;)

fyna said...

owh..yeke?
klu kaler oren?






jom singgah n follow belog fyna.
http://inibelogfyna.blogspot.com/