Pages

May 16, 2011

aku nak pi Mekah

hari ni sehari suntuk aku kat rumah sorang sorang. mati kutu cuti sem macam ni tk buat apa apa. tk ada projek, tk ada plan, tk ada aktiviti apa apa. macam ni laa hari hari kalau hari bekerja. mak-abah pi keja, adik aku pi sekolah. tambah hari ni adik aku yang cuti sem jugak tu tk ada pi Taiping, amik sijil SPM. lol.

daa laa bangun lambat. rutin harian aku buruk ah. nak kena plan sesuatu mulai esok. ehhh, esok cuti Wesak! mak-abah still keja, tk cuti. HOHO, double triple payment kot mak! nak duit poket lebih plis. heeeeeeeeee. esok aku dengan adik aku nk plan apo ahhhh!! demmm ah cuti sem ni cemmni. grrr!

nak update blog pun susah dengan internet cam haram jadah jek. daa laa bloggger buat hal hari tu. terus aku merajuk tanak update 2 hari. ni update pun sebab bosannnn. otak aku jammed ah. tk boleh pikir isu nk dikupas dalam blog. tengok laa malam ni aku pi bertapa cuci mata kat tepi laut ke cari ilham untuk entry esok.

oke, bye!


pee/ass : doa kan aku pi Mekah oke. errrr..

8 comments:

Rozuan Ismail said...

wan pon nak g mekah gak =)

miss.Addin said...

bosan ek . hee

cari la kerja :p

insha Allah :)

hawiz said...

amin...doakan semua g mekah..hawiz doakan inchik eman g mekah...

Freaky said...

amin.. nanti g mekah share la pengalaman kat sana

Menjadi biadap di Internet

Anonymous said...

dok rumaah leklok ah en =)

Gee said...

amin...insyaALLAH akan sampai juga nanti..singgah cnie jalan2

Anonymous said...

update blog pliss

sui nawi said...

saya pun.saya pun