Pages

May 09, 2011

Pemenang GIVEAWAY COCOCHIP CUPCAKE

aku tanak cakap banyak sbb masa online aku ni sangat sangat terhad. sobbb3...
yelaa, pinjam modem broadband adik aku jek weyhh. modem aku tk tukar lagi yang rosak tu. haihh, tgk laa esok esok ke aku pi celcom center tu.

upsss! termembebel pulekssss. okee ni ah result dari random.org tadi aku godek godek.

okee, sebelum tu jom makan cupcake dari COCOCHIP ni sat.


sedapkan? heeeeeeeee. oke jom tgk sapa menang nihhh!!!

bunyi drum plisss.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

trenenennenennenennenenenneneeneneeenee .. .. ..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.





jeng jeng jengggg!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
dipersembahkan oleh RANDOM.ORG
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
dan PEMENANGNYA IALAH
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.





ohhhhh!! blogger lelaki yang menang okehhh!! HAHA, tak sangka dalam 22 penyertaan dari geng KBU ni hanya 3 bloggers lelaki dan 19 bloggers pompuan. dasyat! dasyat! memang tuah orang sapa jek yang nampak kan. heeeeee.

okee, kepada Ady Budika mintak hantar details ke email saya en; numb hp dan alamat. sertakan sekali design cupcake macam mana nak. untuk lebih idea idea untuk design cupcake singgah laa ke COCOCHIP CUPCAKES ni yer.

kepada yang lain, cer try test cupcakes dari COCOCHIP nih, lagi lagi flavor OREO tu. pehhhhhhh, power gua cakap lu! COCOCHIP CUPCAKE ni based kat utara jugak kat Batu Feringghi, PENANG. ni produk halal okee!! heeeeeeeee. tapi apa apa pun terima kasih laa sbb memeriahkan lagi giveaway Eman ni yer. haihhhh, first time kottttt. tgk laa lagi 2 tahun baru buat lagi.

ohhh, ya! PERADUAN MEWARNA masih terbuka lagi untuk join. hadiah hadiahnya


SUMPAH LUMAYAN MENARIK!

12 comments:

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

argghhhh.....

kenapa bukan GK??

hahaha

tahniah pada ady =)

aDisH.sHidA said...

tahniah ady

nora amila ghazali said...

hahhaa abg ady menang.. grrrr... abg ady!! nora nak jugak!!! apa2 pon tahniahh...

efa said...

pesal km tak menang?haha tahniah buat abg ady bak mai sikit nak rasa wakaka

Iejan said...

Ady, congrats!!
Looking forward to bake for you :)

fRaMe+LenSeS said...

tahniah2.. :D tmpang gumbira.. ahaha

*47!k@# said...

ady menang??tak aci tak aci..haha..tahniah~:'(

Cik Z@i Pen@nG said...

adessss...melepassssssssssss T.T

ieda CUMA said...

eh? random list xde name ieda eh? ieda pun join gak... btw cograt ady.. =)

Rozuan Ismail said...

tahniah ady budika.muka sama je menang!huhu

najihah sahami said...

waa..thniah...:)

Puteri Iqa Izyan said...

wahh..lelaki menang.

tahniah =.=