Pages

May 11, 2011

shoutmix gelong buatkan blogwalking aku macam haram.

Shoutbox Inchik Eman
Shoutbox APIT
Shoutbox NANO

memang jammed ah shoutbox lately nih. link url kita letak kat ruangan WEBSITE tu mesti macam apa jek. kadang kadang tak direct ke blog kita pun. tapi pi ke mana hala jek tup tup tup PAGE ERROR! demmittt! kalau yang rajin blogwalking kalau ampa perasan kan, kadang kadang bila kita klik kat link orang yang tinggal jejak kat shoutbox kita tu, akan direct ke shoutbox kita sendiri. wadehell?

bila cross over mouse kat link dalam shoutbox tu ada link url cemmni :

http://www.shoutmix.com/link.php?go=http://inchikeman.com


dulu dulu takda pun jadi macam ni. kalau kita type link blog kita www.inchikeman.com memang bila cross over mouse pun link tu tetap sama tak ubah pun jadi macam ni :-

http://www.shoutmix.com/link.php?go=http://inchikeman.com


mujur lahh ada blogger macam NANO yang prihatin pasal benda ni dan tegur kat shoutbox aku. memula memang aku daa macam pelik kenapa lak dia cakap link aku silap padahal link aku type dalam ruangan WEBSITE tu memang sah sah link blog aku yang betul. hmmmm, shoutmix ni ada problem ah. kang aku padam kotttt!! daa laa memberatkan kati belog aku. nak aku buang ka? grrrrrr!!

betul cakap APIT, blogger yang kuat blogwalking cekap dan bijak jek pasal code. pepandai ah depa edit godek godek link blog yang rosak atau disabotaj oleh shoutmix tu !!

ampa ada pena kena tak problem macam ni time dok syiokkkk blogwalking tak hengat donia? demmm kann.


pee/ass : buli adik pi beli cendoi kat aku. padan muka !


7 comments:

aRe-PeaK said...

td apit nak masuk mula2 pown error..
xpa..reset balek shout tue bro..
ok..pastue boh len code len..
blogger bijak2 pasti dpt terjah jugak blog bro..

~eZmALiZa~ said...

pernah sekali tu kat link org yg dtg dye patah balik ke chatbox kite yg besar....lg twok tawwww.... :((

najihah sahami said...

eman!!mish baru dtg nk citer yang link eman asek kelaot je. naseb baik ada lam bloglist. masuk dr situ je la ni. huhuuh..apa jd ni man?aihh...dr semalam lg kot...

Puteri Iqa Izyan said...

huhu.penah gak jadi bile nk click link, kuar mcm tuh.
tp bkn kat shoutnox. kat comment. =.='

Nadhirah-chan said...

rasa macam takde kaitan je dengan jawapan kehkehkeh ^^

Nadhirah-chan said...

ceq penah , banyak kali . lepas tu ceq try tulis url tapi letak prefix http:// kat depan dengan / kat belakang sekali . lepas tu takdak masalah dah . sekian .

Nina Azriff said...

alah selalu gak cemni eman.. menyampah gak kekadang huh!