Pages

May 11, 2011

Taj Mahal India telah ku tawan dikala cuti sem

ohh, well. now everyone can fly. so fly-lah! HAHHAA, wadehell ah kan nk fly ke Terengganu jek pun. hehhh. kali ni entry pasal ganu lagi. yess, aku excited weyhh!

heeeeeee. kalau sebelum ni aku dok verangan berada di Taj Mahal disini. kini aku daa boleh dabik dada megah sebab realitinya aku daa sampai ke Taj Mahal u olls!! heeeeeeeeeee.


cantiknya seni bina Taj Mahal ni kan. seindah cinta Shah Jehan kepada isterinya, Mumtaz. lol. kejadah bina Taj Mahal untuk bini yang daa meninggal kan? kejadah pi bunuh arkitek Taj Mahal konon takut arkitek tu pi bina monumen lagi hebak dari Taj Mahal ni kan? kejadah? kejadah? kejadah?

HAHHAA, saja jek wat ayat kontroversi pulekkkkk aku kan. tk kisah ah nak buktikan cinta agung macam mana sekali pun. tapi jangan menduakan cinta kepada yang SATU tu daa ah en. bercinta biar berpada pada, jangan tandus kecundang di tengah jalan. merana teran taik kang. erkk..

jadi untuk menunjuk kan kelambangan cinta sempena Taj Mahal ini monumen cinta. kat Taj Mahal yang mahal ni aku abadikan cinta aku dengan adik adik aku. hehhhhh. nak tangkap bertiga sekali payah pulak, jadi asing asing laa. baru fair and square. biasa laa adik beradik bergaduh lawan nk letak default picture dalam FB nak gambaq sorang sorang jaaaa. haihhhhhh.



ohh, well. adik adik aku mestilah kacak bergaya cantik menarik macam aku jugak. MIAHAHAHAAA! anak sapa lagi kalau bukan anak Pak Nuar. nak gorhib(maghrib) time ni aku snap pic ni. inilah lambang cinta kami adik beradik. sweetkan di Taj Mahal okehhhh!
;)


pee/ass : dia Issabella. lambang cinta yang laraa . . . 



18 comments:

holaulala said...

wah! best2!!:D

jmput fly ke blog buruk sye ye.hee!

najihah sahami said...

gmbor kepok tok beng xdop ke man? hahhaa

Nur said...

part nak buat profile pic takleh bla oh..woah..even org trg pon tak penah agi nak pergi tempat nih..kuang2

muhammad iqbal hakimi bin tahir said...

keh3..aku org ganu pun tak pernah masuk dalam tempat masjid replika tu..aku jalan2 kat luar je..

aTeN i_nur said...

best gle...:)

deeya said...

jelesh la weyh .. bukan kate taj mahal , taj murah pun belom tntu dapat tngok depan mata =(

~eZmALiZa~ said...

pergghh!! best gile dapat pergi Taj mahal...tgk gamabar yg sgt nice pon dah jeles abes niee.... mahal x nak pegi sane? :)

Inchik Eman said...

Hola Ulala ;
tanak fly nk swim boyehhh?
AHAHAHAAA!
;DD

Inchik Eman said...

Mish ;
sabaq sabaq mishh. akan menyusul esok/lusa ke.
MIAHAHAHAAA!
=p

Inchik Eman said...

Nur ;
alaaa, sejengkal jek tmpt tu. pegi ah melancong domestik pulak. HUHUHUU..
;)

Inchik Eman said...

Muhammad Iqbal Hakimi bin Tahir ;
tu ah ko. bnd depan mata tanak jengguk. pegi ah jln masok nnt.
=)

Inchik Eman said...

Aten Ainur ;
naseb tk gile time pegi tu.
=p

Inchik Eman said...

Deeya ;
HAHA, pi kedai beras tgk paket beras herbaponi taj mahal daa ah en.
MUAHAHHAHHAAA!
;DD

Inchik Eman said...

Ezmaliza ;
ezma, masuk sekali kena RM15. mahal gaka kan. patot kurang kan ah. tp oke jugak sbb dowg bg kupon mkn rm3 dan kupon souvenir rm2 boleh redeem.
;)

mykhalis said...

perghh..tak merasa nak lepas ke sini.. bukan kata yg ori..yg kat sini pun tak lepas..

Rozuan Ismail said...

haha.taj mahal dekat tganu pon jadi la kan.huhu

UYC said...

last year ak pergi x amek gamba pown menci >.<"

Puteri Iqa Izyan said...

pehhh..eman dah sampai sini.
iqa yg duk tgnu x pnh lg pegi kat tmn tamadun islam tu. muahahaha..