Pages

July 11, 2011

kalau-lah aku ni POPEYE

kalau semua orang boleh jadi kuat dengan cepat macam Popeye kan best. lepas telan jek setin bayam daa boleh timbul muscle ketat ketat kat lengan. pastu boleh-lah nak lawan orang jahat. lawan orang jahat yang suka kacau awek aku. boleh jaga dan lindungi dia dari orang gemuk dan boroi. best kan jadi kuat dengan sekelip kelip? heeeeeeeee.

kejadah laa kan? manusia ni insan biasa jek. kudrat pun ala kadar macam telur dadar jek pun. sekadar mana yang mampu jek bertahan. apa kan daya lagi lagi nak jaga hati perempuan yang macam kapas. haihhhhh. mengeluh panjang aku.

kalau lah aku kuat dan dekat dengan orang tu, mesti aku akan jaga dan lindungi dia. kalau laa aku boleh jadi macam Popeye The Sailorman mesti dia tak kan dalam keadaan susah dan senang tersentuh. awak, sabarlah. sebagai kawan rapat, saya memang setia dan sedia mendengar semua masalah awak. hmmm...

sabarlah.

sabarlah oke?

saya kan ada ni ;



pee/ass : minum MILO anda jadi sihat dan kuat !
pee/ass : cuti mid-sem daa dekat. nak tengok HP7! nk jugak tgk Kilauan Emas Astro!
;D


18 comments:

najihah sahami said...

hahaa..eman jadi popeye the sailorMOON sudaa..

meaw said...

apa tu?tak timboi langsung! nak la macam the rock,baru timbolllllll.... sila makan bayam lagi ye,haha :P

fathiahRAIHANA said...

wah ada gaya popeye betui la . haha
lama dah tadak popeye nie kat tv
dlu ada jgak kat cartoon network ~

Inchik Eman said...

Mish ;
eleyhhh, mish tu tahu laa tkde muscle kan? bluwekkkk! gemok!
=p

Inchik Eman said...

Meaw ;
ape lak The Rock. dia tu daa pencen oke. belakon film film jambu jek skrg. choyyy!
=p

Inchik Eman said...

Fathiah Raihana ;
yekeh ade gaya popeye?
AHHAHHAAA! sogan haa eden.
=p

laskar pelangi said...

ahask! makan bayam lah =D

cheh! nak tengok kilauan emas! fuyoooooo!

kicap said...

e,ehh. ade dinasor kt blakang. =)

Far8 budak baik said...

hahahaha
kelaka kot ayat kau...
takpe2..nak jaga
hati pempuan mcm kapas nye pasal..
agaga

HAJAR hasan said...

lawak lah ko!!! miahahaha~ jap. motif??

cikpia said...

nak jadik popeye, awekpun kena keding macam olive ah...... he he.....

Miz Novexx said...

ha ha ha.... erk!!! makan la bayam banyak2 (^_^)V

Adam Idris said...

hahaha rileks2, nanti besar la tu
kena pegi gym kot? ke nak minum milo je? hehe

Puteri Iqa Izyan said...

tak cukup tough lagi nk jadi popye tuh. huhu.

eh. minum milo mmh sihat. haha

♥ dieb said...

nak jd superman konon...cube naik ats bangunan klcc n terjun!!!!!

diba said...

mkan byam la..hee

roq said...

aku pon pernah berangan camni..hahahaha

singgah2 la sini ye :)

Ajeyy Rawk said...

salam Ramadhan, Ajeyy ziarah sini yerr..
kat bawah ni ada sikit entry dari Ajeyy, mintak pandangan dari semua yaa.. :)

http://ajeyyrawk.blogspot.com/2011/07/exam-pmr-penting-juga-sebenarnya-dalam.html


http://ajeyyrawk.blogspot.com/2011/07/hantu-bergambar-di-sebelah-ahmoi.html


p/s : Selamat hari raya, maaf zahir dan batin . 0-0 :))