Pages

October 26, 2011

aku yang hensem lagi meroyan


Salam. HAHA, memalam macam ni lah masa sanggang yang ada nak menaip, nak meraban tak tentu pasal. siang hari bikin panas lah line internet. dengan hujan badai ribut topann terus buat line broadband celcom aku lembab macam haremmmmm jek. hehhhh.

sebagai oleh-oleh ni haa aku hadiahkan sekeping gambar berukuran sukahatiakulah kepada pengunjung blog aku yang suam suam mati tamau hidup segan segan nih. aku baru perasan atau terperasan yang muka aku ni macam Asyraf Muslim dohhhh!! HAHA, kalau pakai spek mesti lagi sejibik kan. okeh lah, aku pun tkda benda nak sembang memalam ni.

tapi kalau ampa ada account twitter jom lah main follow follow en. time aku tweet memalam macam time aku taip entry ni lah selalunya. yelaaa, siang siang mak kojeww nyah oii. tak koserr lah! sebelah ni aku dah tambah widget tweet aku. londeh tayang habihh aihh segala mak nenek aku dok tweet. yelaa, dgn FB sekarang dah sentap kuasa dobelass okehhh. HAHHAHA!


pee/ass: entry ini bukan berbentuk ilmiah. sekadar memberitahu suruh FOLLOW-LAH TWITTER AKUHHHH!!!


10 comments:

najihah sahami said...

haha..entry eman ade yg berilmiah eh?ops..jangan sentap ye nokss..:)

Syafiq Ahadin said...

done follow twitter! :D

♥ MS ♥ said...

OH ASYRAF MUSLIM EH? HAHAHAHA *perasan. tapi adalah sikit-sikit :P

Rozuan Ismail said...

wah,ada iras asyraf muslim =)jom follow twitter saya gak. @rozuan57

cikpia said...

ko kenal ke tak kenal asyraf muslim der.........???
(soalan nyakit ati)

Anonymous said...

phewitt. cumil gmbar. haha.. cumil lagi laptop tuu. haaa

Nur said...

fikir duapolohempat jam tang mana ashraf musllimnya..hhahaha. *kidding ya!*

Puteri Iqa Izyan said...

dah follow dah =)

Eyka said...

owhhhhhhhhhhhhh :P

Anonymous said...

Uitt Ashraf Muslim eaaa.. Haha ok :)