Pages

October 02, 2010

henpon rosak lagi

dengar sini org kampong tok sutun! henpon aku rosak lagi. HENPON ROSAK LAGI. apa lah malang sangat setiap kali aku pakai henpon. tk pena ada henpon yg betolbetol tahan sampai setahun pakai. hehhh. ada la dulu time form 4, Nokia 3310. aku malas nak cerita henpon henpon yang sebelum ni. semua ada cerita malang sedih tahap cipanzi beranak. henpon yang kali ni SE W980 daa masok kali ke-4 dok software problem. lg pun ramai kwn kwn aku yg pakai hp SE mesti akan cepat hang software dy. padahal pakai macam biasa jek henpon tu. tk de la kerap 3G call, surfing, gaming. cuma music ngn snapping pic jek + call/text. itu jek! last aku format henpon tu 2 hari sebelum rayaa. dan aku tk sempat lagi nak masukkan byk music dalam tu. cuma ada lagu Still Got The Blues dengan Take It Off jek. uwaaa, tu pun nak wat ringtone dengan message alert. pastu ada laa lagu lagu Maher Zain. tu jek pun, tk sampai 50MB semua tu okehh. akhir sekali aku daa buat keputusan tk akan lagi pakai henpon cap ayam brand macam Sony Ericsson nihh. serik mak oii duit asek melayang nak format jek. huhh. tunggu lah tahun depan cari henpon baru. pasni laptop aku lak kot nak jahanam. tunggu time jek aku nengok laptop ni. sabau jek lah. jd dgr sini org kampong tok sutun sekali lagi, pasni entry aku tk leh nak tarok pic sgt. henpon tk ade nk snap snap. yee, aku tk ada slr. hehh. tunggu la aku kaya nnt. AHAHAHAA!

kalau nak kontek aku pasni kat Facebook jek yee. kalau pakai henpon nk contatct aku lambat sikit nk respons. currently aku pakai henpon welfare Megat; Motorola V3 kott. siap ada iTunes, meletoppp! tp aku tk suka pakai. susa nak text. tk reti lg nk picit picit keypad pelik dy. gahhh. daa laa message alert lagu Zaiton Sameon. eeeeeee! redho jek laa daa aku tk reti nk godek godek tukaa.

aku nak cari iPhone 4. syuhh! syuhh! syuhh!

6 comments:

damai ABADI said...

kesian eman.....ala....sugar dady ko kan ramai...mintak la dia belikan h/p baru....hahahaha

Zala Wajik said...

sabarlah brother :) ada kebaikan juga tak pakai telefon bimbit ni, bagi saya lah. haha

aJa said...

hoh..xpaya pkai hp..hik2..

Eman said...

damai ABADI ;
meh ah ko jd sugar daddy aku kalo daa cukop jantan abess? gahh.

Zala Wajik
kebaikan dy mmg ada. x dinafikan. tp susah la zama skrg. hehh.

aja
nak pakai-lah! KENA.
;DD

GaDis CoMeL said...

tggu duit PT masuk, lepas tu cekau la henpon baru

Eman said...

hehhh. duit PT en.
nak tggu duit Nuff lahh.