Pages

October 01, 2010

TAKMAU MAKAN AYAM

salam 1 pembohong.

lama tak update story morry so sorry. minggu ni lah minggu paling HANGAT dlm sejarah aku kat UiTM. test bersepah, quiz bersepah, presentation pun bersepah dan paling paling paling azab REPORT STATISTICS mcm haremmmm. 40 pages report tu pun daa mcm nk nanges aku ngn teammate aku buat. uwaaaa! mesti yg amik kos stat ni daa biasa wat report kan. tp mcm aku ni hanjeng mmg haram tak taw nk buat. tunggang langgang keja. huhhh. daa siap pastu print margin lari laa. pastu print sekali lg nasib baik elok. thanks utk kakak printer tu yg tk dikenali sbb tolong print dan binding time kami tgh menjawab paper quiz dalam DS. kos print jek daa mencanak sampai < RM30. haishhh. mmg minggu yg paling tk penah aku jumpa. weekend ni aku nak relax balik Penang. zzzzzzzzzzzzzzzz.

aku dengan ini rasminya mengumumkan yang aku akan berpuasa dari makan AYAM.

PUASA MAKAN AYAM SEMINGGU.


nak tgk apa jd nnt lah pas seminggu xmkn. apa nak jadi, jadi-lah. asek makan ayam jek harihari sejak aku beranak. AHHAA! tgk mcm mn minggu depan hasil dia. berambus hingusss!

3 comments:

siti rahmah bahrom said...

huhuhu memang musim test. stress je jiwa ni kan.
tanak mkn ayam? hahaaa good luck! :D

GaDis CoMeL said...

kos stat? dip ker degree?

Eman said...

eyhh, DPA lorh.
heeeee.
;DD