Pages

November 28, 2010

Blog WAJIB Inchik Eman

dahh hampir seminggu lebih Eman praktikkan melawati blog yang wajib singgah dan bertegur sapa ni.
ni adalah anatara list blog eman yang memang memang akan pergi setiap hari. MEMANG AKAN PERGI SETIAP HARI okehh. mungkin sebab makin dekat nak kenal hati budi blogger blogger ni kot kann. heee. berinteraksi lebih dekat sebagai blogger jek laa. lagi pun dorang pun kerap gak datang sini tanya tanya khabar. heeee. bess kan kalau orang singgah daa at least TYPE NAMA KITA daa bertanya khabar.

bukan mcm,
hari ni sihat?

kan elok mcm ni,
eman sihat sihat jek ke ari ni? eman makin chumel tk?

hehhhh. psychologist pun ramai cakap kalau kita tegur orang dan memanggil orang dengan gelaran yang dia suka sememang memangnya akan menerima respons yang baik. jadi eman memang tiap kali pergi BLOG WAJIB eman ni akan bertegur direct dengan dorang. tk pkai Ctrl-V en. heeeee.

ni hah BLOG BLOGGER WAJIB eman singgah tu.


sebab kenapa eman selalu menyinggah blog dorang gak ialah sebab blog dorang ni selalu jek update dan kencang sangat sangat dalam BW. SANGAT SANGAT okeyy. heeee. blog yang lain pun eman pergi gak. tapi melaui shoutmix sebelah ni jek laa ataupun koment dari post post. rasa lebih bersalah kalau tk respons dengan blogger yang betul betul directly cakap/koment dengan kita.

pee/ass : ada tk sesapa nak eman pergi blog dia tiap hari dan wat kacau mcm eman wat kat 10 blog atas ni?

32 comments:

Syat0za said...

huuu, ade name zai.. terharu~~~~~

Syat0za said...

eh! tenkiu eman! haha

-nadia- said...

eman sihat??heee...

nadia nak!!
hehe..
joking..:P

Afiq Bukhari said...

fuiyoo agak segan di sini sebenarnye haha thnks eman.. bw kencang tuuu :D

tomatokering :) said...

nie nak komplen nie..
nape blog tomato xdek!
hahahah.. :P

gurau je kay :)

Eman said...

Zai ;
blog lawa mmg laa dtg tiap hari. Uiksss!!

najihah sahami said...

hik2..malu2 kucing jenguk nama mish kat atas. aihh...thnx tau eman!!hehe

Eman said...

-nadia- ;
sihat jek nad. HAHHA, nnt eman merayap wat kacau blog nad k. weeee~!

Eman said...

Afiq Bukhari ;
blog simple mcm blog cik Afiq mmg menggamit kedatangan luhh. heeeee.
;DD

Eman said...

tomatokering ;
ehh, eman dtg jek selalu blog tomato kan. heeee. calit jari sikitttt!
;DD

Puteri Iqa Izyan said...

eman comel tak hari nih?
hak3..

thank you eman..
nnt kirim kek cokelat yg eman buat arituh satu yep.

hehehehe :P

Eman said...

Puteri Iqa Izyan ;
alaaa yan. sume nk return kan skrg. mn nk korek kek arituh. daa abess laa. AHAAHHAA!

Hairul @ Kay said...

PENGHARGAAN DENGAN HURUF BESAR.

omg DATO'KAY TERHARU TAHAP SPEECHLESS.... and YESS... DATO KAY MEMANG BW DENGAN SANGAT-SANGAT KENCANG SAMPAIKAN KAT OPIS PUN MENGULOR.

TERIMA KASIH SANGAT.

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

Salam
Tq kacau2 kat blog sis.I like . Sebab tu eman kesayangan sis makin cumel..kan ?sis msh cumel tak?

Lagenda said...

Huaaaaa.a.TERHATU SGT2 EMaN!!!

Ada gak nama mak tersenarai dlm list eman tu..

Insyaallah, selagi kwn2 rajin dan bermesra dgn mak, selagi itulah mak sehabis daya membalasnya eman..

Tq ye eman!

Eman said...

Kay ;
ko jgn laa ngade nk speechless bagai ni. adeyhhh, bkn menang award pung.

Eman said...

LM ;
alamakkk, sis menang lg laa kalau bab bab cumel ni. eman tk punggg.
AHAAHAHA!

Eman said...

Mak ;
blog mak antara yang terawal eman menempek dan sampai sekarang tk jemu menyinggah. hehehee..
support mak!

Fakhrur Razi berkata said...

hohoho taw xpe kan
tinggal jejak sahaja boleh hilang ;D
tapi tinggal comment akan selama2nya tersemat di hati penulis
perg ayat =.=

Eman said...

Fakhrur Razi ;
uwaaa, koment membina mmg akan tersemat. yang kutukkan pun tk kurang diingati sampai mati.
;DD

DaHLia said...

lorrr eman ke ni?? dulu bukan comot ke?? dah comellll bangat eman sekarang ni...anak sapo lahh ni??? boleh dah buat menantu ni...

{over tak komen berunsur psikologi baik dari DJ tu? ahaks...}

Entry Terkini DJ : Rahsia Sebenar Cikgu Shida

Jom Join Projek Disember DJ2B - 31 Blogger

DaHLia said...

lorrr eman ke ni?? dulu bukan comot ke?? dah comellll bangat eman sekarang ni...anak sapo lahh ni??? boleh dah buat menantu ni...

{over tak komen berunsur psikologi baik dari DJ tu? ahaks...}

Entry Terkini DJ : Rahsia Sebenar Cikgu Shida

Jom Join Projek Disember DJ2B - 31 Blogger

Eman said...

uwaaa, sis DJ!!
over gilooo koment. samapi 8 kali pehal? AHHAA, naseb app 2 jek. kang app lapan lapan lg over. heeee. support sis DJ!

DaHLia said...

hahahaa ni kes intenet mengong laaaa ni...
habis spam jadinya..miahaha :D

MIMIE AIZA said...

kenapa sy tak de??

sebb kau baru masuk sini. eman dah jawabkan. hahaha

selipar biru said...

wahh bestnyaa!!!
nak jugak eman dtg blog kami~~

Green Apple said...

kalau rajin.. singgah jgk la blog sy tu yek eman :)... walaupun..hahha

Eman said...

sis DJ ;
HAHA, ingt sis ni excited tk hengattt ke ape ke.
muehehhehe!!

Eman said...

MIMIE AIZA ;
pandai en menjawab jawab. haaa, nk kena la tu daa pandai menjawab en?

hiksssss..

Eman said...

selipar biru ;
eman mmg kompem kompem punye dtg jek blog awk kalau ada kelapangan. heeee. mcm wakil rakyat lak.

*poyo*

Eman said...

Green Apple ;
daa dtgg! HAHA, glamer kaw en.
;DD

Shazmiey Abdurahman said...

waw!! BANGGA siott!! thanx la incik aiman!! jgn risau,aku pengunjung tetap ko..hehe..