Pages

November 16, 2010

nak jadi warewolf


sorry time ni still aku tak boleh nak lelap mata. tetiba jek aku nak jadik warewolf macam Jacob. bess kot jadi warewolf punya clan. tengok laa rupa aku ni. macam nak mintak darah secawan kan. mai secawan. AHAHHAA! asyik ingatkan esok punya planning yang macam berlambak jek. ahh, tk kisah laa janji esok aku nak berseronok. tak mau daa macam punggok rindukan bulan lagik. hehhh. asek asek nak susu jek, lemak laaa! nak gak darah. errr..

esok jek nak raya haji. tadi sempat laa aku buat kek batik lepas first try daa menjadi, cuma sikit sikit jek nak adjust kek batik aku tu bagi sempoi lagi sikit. hehhh. daa siap simpan dalam peti ais. tengok laa esok jadi macam mana en. kalau cantik aku publish pic. kalau tk cantik aku publish jugak! AHHAHAA!

pikir nak raya haji ni tak banyak sangat prepare. memang dari dulu lagi family aku simple simple jek nak raya haji ni. mak daa planning nak wat lemak lontong dengan sambal sotong apo kobonda ntah tadi cakap. aku tak pay attention pun sgt tadi. hehhh. seperti biasa lontong mak aku memang power tahap dewa dewi pisau lipat. hehhh.

sebenarnya aku tak tido ni sbb nk mintak duit kat mak. hikssss. mak aku ni bangun awal awal pagi pastu trus chow pegi keje. mana laa aku sempat nk bangun ngadap nk mintak duit. kalau aku tdo kunci alarm mmg sah tk bangun daa oii. redho jek laa tunggu mak aku bangun. nak kacau time tido td macam tk sampai hati jek. 

makkkkk...nak duit. heeeeee.
=))

14 comments:

.::aLiEsYa::. said...

uiks..sanggup ye berjaga sebab nak mintak duit kat mak die yee...bagus2..usaha tangga kejayaan

Eman said...

.::aLiEsYa::. ;
AHHAHA, ni laa dikatakan darurat tutop aurat cik aliesya.
=))

saye kerink said...

abg emannn!! haha miss that 'inggus' term.
my latest picture aaa? nanti la. haha. mata tak comel. mata rabak xm. huhu.
nanti org dah ade gambar latest org habaq abg eman yeh. ;]


p/s; kenapa student yg cuti sem selalu tido lewat?

Eman said...

faris ;
lame kan tk pakai term inggus tu. hehhh. errr, pasal stdnt cuti sem tu biase jek laa. daa name pon cuti kan. apetah lagi student tu kan remaja. ;DD

Puteri Iqa Izyan said...

bgs betul berjaga sebab nak mntk duit.huhu :D

| RoziAhmad | said...

lu tampal je la nota kat pintu bilik mak lu.
nanti dia baca. dia tampal duit kat pintu bilik lu plak.
hahahaha

Eman said...

Puteri Iqa Izyan ;
erkkk, nasib baek mak bagi.

| RoziAhmad | ;
cehh, mak wa bkn akn serbu bilik wa dulu pas bgun tdo doe. idea tk leh jalan. nextttt!

aibaks said...

keh3...seb bek warewolf bukan wearwolf.. hehe

amirah said...

rajin wat kek batik..pergh nak darah ek?..t lu ketagih wa tatau,,,hek2..

p/s:lau nk jd cam jacob lu kena taf skit kot =p

Eman said...

amirah ;
ketagih laa bess. wuhuuuu!
lol, wa tak cukup taf keh? =(

Pirate said...

hahahha lucu pun ada

Miza Yusof said...

salam singgah. hai tuan rumah. miza datang sini. selamat berkenalan :)

selamat hari raya aidiladha :)

sui nawi said...

eman eman..werewolf laa.
slm adiladha

loluvfina said...

jacobb !! :)