Pages

April 08, 2011

PERADUAN MEWARNA INCHIK EMAN

Assalammualaikum WBT.

test test test mic. fuhhhh! fuhhhh!
oraite?
cun!

PENGUMUMANNNNNNN !!
disini buat pertama tama kalinya saya yang bernama Inchik Eman akan menganjurkan contest untuk semua blogger yang hebat malah gelong yang bermastautin di Malaysia sahaja.

contest ini diberi nama "PERADUAN MEWARNA INCHIK EMAN"
menarik tak? tertarik tak? heeeeeeeeee. ditarik?? bertarikkan?? jangan! jangan! jangan bertarikkan! kerana contest ini tiada limit dan sangat terbuka kepada mereka mereka yang masih terngiang ngiang syahdunya ketika kecil tika ibu dan bapa melambai lambai ke'excited'an diwaktu anda memasuki peraduan mewarna dahulu.


KINI!
ampa boleh join lagik! siapa kata peraduan mewarna untuk kanak kanak sahaja?! saya sangkal sama sekali okeh!


Cara menyertai
PERADUAN MEWARNA INCHIK EMAN

1. Membuat satu entry "PERADUAN MEWARNA INCHIK EMAN"
2. Mendownload lukisan sketch yang masih suci ini.

Click pic ni untuk save ORIGINAL SIZE.

3. Mewarnakan gambar diatas mengikut ke'kreatif'an anda. tidak kisah menggunakkan apa apa pun software dan aplikasi. pakai Paint pun cun oke! sebarang tambahan lukisan dikeliling gambar Spongebob itu amatlah digalakkan. tunjukan kekebalan bakat anda!!
4. Meletakan banner PERADUAN MEWARNA INCHIK EMAN ini di SIDEBAR;


5. Sila-lah tag kurang lebih 2-3 blogger lain untuk memasarkan borang penyertaan ini.
6. Selalu update perkembangan contest ini. maka, nak follow ke tak, terpulang. 
7. Tinggalkan link entry penyertaan anda disini.
HADIAH !!

1st - RM50
2nd - RM30
Consolation Prizes (3X) - payung botol setiap satu
*akan dibuat secara cabutan, jadi semua ada peluang.(random.org)



TARIKH LUPUT PERADUAN
24 MEI 2011 (2359)


pee/ass : sebarang bentuk penajaan hadiah dialu-alukan. sila email saya.


38 comments:

MAKCEK bukan NENEK said...

wah peraduan mewarna .
kalao join pasti jadi comel .
hikhik

cik ciput said...

wah, bestnya..

**dh download gmbr tu, tp xtau lagi bila nk mewarna..hehe

najihah sahami said...

man...yang consolotion tu je kan yg cabutan bertuah..ke camane??1st ngn 2nd eman wt random gk ke?

lylaROCKprincess said...

ahaha...
comel...
nice contest...
heh...

Eman said...

Makcek Bukan Nenek ;
comel ahh kalau color comel comel.
;)

Eman said...

Cik Ciput ;
tkpe tkpe ade masa lg nk color.
bg cantik cantik pastu submit ah en.
;DD

Eman said...

Mish ;
tk mish. 1st & 2nd tu mmg akan di judge laa gambar tu
yg consolation jek yg akan dibuat cabutan randomly.
mish join en? heeeeeeeee.
;DD

Eman said...

Lyla Rock Princess ;
join ahhh! ada peluang jek nk menang tau.
=P

Ayeem Jemain said...

hehe ok, nanti aku promote :D

NuSaNa NoSa 91 said...

teringat zmn knk2 dulu yg excited mewarna-warna nih.. tp skrg, zmn dh berubah.. mewarna guna software je.. ^_^

atiey azha said...

saguhati takde ke ? heheee .. dah download . kaler je belom . hik3x !

hunny zariq said...

da copy da pic tu..xtaw lg nk join ke x..hehe..thanx 4 inviting me..

p/s ; mish masuk, nipis la peluang hunny nk menang...kikiki..

Ct Aja said...

hahhahaa... contest kembali ke sekolah, best2, tapi xreti mwrna, msuk peraduan x prnah menang...huhuhu

nadiya taqwa adam said...

boleh tak kalau pic tu diprint then kaler gune kaler luna ?
boleh tak ?
boleh tak ?
alaaaa ...
boleh laa ...
kihkih

Cik Ungu Kamila said...

Insyaallah, nanti cik ungu join. macam besttt ! hihihi =)

Eman said...

Ayeem Jemain ;
thnx bro! hehheee. ko join ah gak, aku sure pnye hasil dr tgn ko mesti gempak ayam!
;DD

Eman said...

Nusana Nosa 91 ;
woahhh, kira mmg daa selalu men color color pakai software ah en? join ah. mesti hasil tahap pro nih kannn.
;)

Eman said...

Atiey Azha ;
erkk, kalo saguhati untuk semua orangg tu tk mampu eden. lain laa kalo ade yg nk sponsor, mmg dialu alukan.
;DD

Eman said...

Hunny Zariq ;
alaaa, jgn risau. mish tu color purple jek yg dia kenal. lain color mn dia kenal sgt.
AHAHHAHHAA!
;DD

Eman said...

Ct Aja ;
yekeh tk penah menang? HUHU, mn taw rezeki ada keh kali ni. sbb ada cabutan untuk consolation. jd semua ada peluang nk menang.
;)

Eman said...

Nadiya Taqwa Adam ;
bole jek nk color pakai LUNA. pastu upload then kasi clear en. takot susa nk judge nnt. bolehhh jekkkk oke.
;DD

Eman said...

Cik Ungu Karmila ;
mmg best! sbb ade lg hadiah surprise nihhh!!
;DD

tomato said...

wahhhhhhhhh !!!! syiokkk !!!!! nk masuklah klu free nnti ! ;)0

nadiya taqwa adam said...

siriyes ke boleh ?
maen2 je kowt cakap camtu :)
huuu

Miz Novexx said...

nak join nak join.... fuhhh dah lama tak kaler kaler neh, tapi donlod pic je la dulu... entri blom siap lagik... xpe kann???? >,<

*47!k@# said...

dah siap..nak antar sekarang boleh?

*47!k@# said...

haa,,orang pertama antar dapat hadiah tak??haha

http://snasatieka.blogspot.com/2011/04/peraduan-mewarna-inchik-eman.html

salam dari geng KBU! :)

MayangRosli said...

awak2, nak tanya laa. geng KBU tu apa ea? hihi

Eman said...

Mayang Rosli ;
geng KBU tu Kami Blogger Utagha.
ini group dalam FACEBOK untuk blogger yg asal dari utara jek.
;)

MayangRosli said...

encik eman, saie dahh join daa tau. dahh siap dahh pun . hihi ^^
nie link saie .

http://sangpariparidarikayangan.blogspot.com/2011/04/peraduan-mewarna-inchik-eman.html

MayangRosli said...

awak eman,
ouhh. ingat kan KBU tu apa. hehe
tersalah tanya plak. sbb sy bukan org utara ;)
em btw, saie dahh siap mewarna tau! :)

NuSaNa NoSa 91 said...

eman.. klu ada masa keen join ea?? minggu last ni busy sikit.. nak2 bila masuk competition.. hu3~ T_T

btw, org lain kena join.. cepatttt~ kesian kt eman.. tehehehehee~ =.=

BooBoo said...

salam...bro..banner untuk diletakkan di sidebar link tu...link die xbetul...tkn x g ke page contest... :)

Inchik Eman said...

BooBoo ;
kt mne en yg silap? dy kadang kadang kalau kt page blog org lain tk same coding kot sbb mungkin tk sync ngn tempalte coding. yelaa, lain blog lain lak tempate coding dy. tp daa pegi ur blog n click oke jek. ke fix sendiri en code tu?
;)

BooBoo said...

aah...coding tu aku fix sndiri...aku ade gak bukak blog orang len...ade banne sidebar tu...tp not working...
.silap kt link entry contest ni lam coding tu...cuba tgk balik...dalam link tu...bukan inchikeman.com tp bukanpembohong.blogspot.com...uhuhu

nora amila ghazali said...

nora join gak boleh ??? hhehee...

http://noraamila.blogspot.com/2011/04/peraduan-mewarna-inchik-eman.html

Aniqah Azemi said...

inchik eman. saya nak join jugak !
belum terlambat lagi kan ^_^

http://aniqahazemi.blogspot.com/2011/04/peraduan-mewarna-inchik-eman.html

Yiedpozi said...

Join gak..

http://www.yiedpozi.com/2011/04/peraduan-mewarna-inchik-eman.html