Pages

May 11, 2011

mimpi tidur di IKEA. aku dihujani meatball !!

IKEA! IKEA! IKEA!

daa lama daa, dari dulu lagi aku teringin nak sampai ke IKEA nih. yelaa, sadis jahil kan aku banyak tempat yang common aku tak penah pi. nak buat macam mana kan, aku bukan hari hari pi berjalan sana sini. lagi pun IKEA nuh berkilometer jauh dari Penang. cer bukak satu outlet IKEA kat Penang sat. cer bukak cer bukak. heeeee.

ahh, aku teringin nak pi IKEA pun bukan nak beli perabot perkakas rumah ke apatah lagi beli peti sejuk mahupun dapur gas. umm, peti sejuk dan dapur gas tu salah satu pecahan perabot jugak kan? ke aku masih jahil ilmu ni. lantak-lah. bukan aku nak beli pun. AHAHAHAA! aku nak pi pun sebab meatball IKEA. orang dok bagi tau kat aku kalau pi IKEA nih ada kedai jual meatballyang sedap estalabishta-bebehhh! pehhhhhhh!! aku bab makan makan nih memang bergetarrrrrrr jek telinga aku ingat sampai sekarang. yess, meatball kat IKEA!

pic dicopek dari blog cik epal gonjeng
pehhhhhhh!! kalau ampa pi baca entry menternak lemak cik epal gonjeng di IKEA surely ampa meroyan tonggeng bontot nak makan meatball IKEA ni jugak. memang estalabishta-bebehhh ah! lagi lagi tengok kegirangan melampau lampau cik epal ni lagi ah buat macam nak pelempang jek cik epal ni. MUAHAHHAA! gurau jek cik epal en. haihhhhh. bajet dia singgah blog aku pulekkkkk nyahh. awwww!


kejadah? kejadah? kejadah? erkkk, kenapa aku asyik sangat story telling pasal meatball IKEA dohh! HAHHAA, aku sebenarnya nak promote IKEA Bedroom Contest : you & your bedrooom dari IKEA nih. yelaaa, BE baru dohhhh!!  huwaaaaaaaaaaa, kelaut daa pulak entry aku nih. heeeeeee. kalau ampa nak join buat gila join ah contest ikea nih. ampa boleh bajet tidoq kiut kiut pastu siap pilih katil macam mana ampa nak pastu boleh laa mimpi basah bersama tettttttttttttt. MUAHAHHAHHAA! so kalau nampak banner iklan kat atas ni jangan lupa klik untuk join aku tidorr oke. heeeeeeeeeee. tanak ke join aku tidor weyhhhhhh. aku baik kotttttttt. lol.


thanks cik Nuffnang dan IKEA. sori pi promote meatball pulak tiba tiba. HAHHA, tiba tiba okee.

mwahh! mwahh! mwahhhhx!
=P

24 comments:

cucu umie said...

hahaha..btw, aku blom ag nak menternak lemak..still mahu maintain berat badan..lala so, xley ah nak makan..huhu

najihah sahami said...

haha..eman sengal!!ikea saje xnk bukak cwngan kat penang sebab die nk bukak kat ganu dulu. lalalala~

Munirah said...

bahaha! lawak gile gamba last!

♥yaya budak suka embun♥ said...

awat nampak macam bruno mars ja tu?? hahahahahaha

Rozuan Ismail said...

seronok ye tidor dengan katil ikea.huhusedapnya meatball blog cik epal gonjeng tuh.pergh.

Afir said...

aku slalu g ikea tp x penahnyer bli pape..ahhaha.slalu nengok jer

Farhan Zulhusmi said...

amboi...nak promote laen..laen pulak keluar...xptut...hehehe...
meatball tu sedap ke??hehehe

si skru™ said...

xpenah p ikea jugak...hehe

meaw said...

cehhhhh! edit an ? okay,dah komen,bak meatball 2 jibik cepat!

efa said...

haha sampai termimpi2 mkn meatball IKEA kelakar la eman ni tp serius nmpk sedap meatball IKEA yg kat blog cik epal tu la bestnya adess bila ni IKEA nak bukak kat penang? taktaw nak gak mkn huhu

Inchik Eman said...

Cucu Umie ;
alaaa, ape laa sgt nk maintain maintain ni. ko balon jek mkn selagi sihat. erkkkk..
;)

Inchik Eman said...

Munirah ;
jgn ah ketawakan ah. eksyennn jek tu.
MUEHEHEHEE!
;DD

Inchik Eman said...

Mish ;
gahhh, ganu ade Mydin jek laa. cukop daa tu.
=p

Inchik Eman said...

Yaya Budak Suka Embun ;
sapa bruno mars?? cheq ka? cheq ka??
WOWWWWWW!!
i loikeeeeeeeeeeee~!!

Inchik Eman said...

Rozuan Ismail ;
aku tido tk tido sgt ah der. mmp meatball jek ahhhh.
;)

Inchik Eman said...

Afir ;
elok ah tu ko tk beli pape. rosak ekonomi okehhh! duit ko tk jalan. dang!
AHAHHAHAHAA!

Inchik Eman said...

Si Skru ;
nnt kte pegi sesama pegang tgn en.
=p

Inchik Eman said...

Farhan Zulhusmi ;
entahhh laa der. aku pun tak menerai lagi bnd alah tu. cer ko pegi IKEA terai tgk.

Inchik Eman said...

Meaw ;
HAHHAHAHAA! gila kentang ah onie ni. pegi beli sendirik!
NGIAHAHHHAAA!
;DD

Anonymous said...

heh, perlu ke gmbar tidoo smbil dgr headphone? =P

Inchik Eman said...

Efa ;
HAHAHAA, bajet IKEA tu jual meatball jek kannn. ngeeeeeeeeeeee!
=p

Nur said...

OMG perlu ke ada gambar meatball tu??rindu giler kot...dahlah tengah craving giler nih..meatball ikea is the best la..!!go and try!

Inchik Eman said...

Anon ;
pelu ker ko nk persoalkan?

Inchik Eman said...

Nur ;
apesal semua org dok ckp pasal perlu ke tk perlu ahh. grrrrr!!
HAHAHAA, mmg nk try pun satu hari nnt.
;DD