Pages

January 30, 2011

merayap ke IPOH 3H2M

lepas jek quiz dan class OB hari khamis lepas daa mula daa cuti pertengahan semester aku. heeeeee. dapat cuti seminggu jek pun jadi laa nak bercuti relax relax. tp mmg diharamkan bercuti sgt sgtt laa disebabkan assignment mmg gila bapak banyak cukop! semua subjek ada assignment. demmittt. okee, ketepikan hal assignment yang memang aku akan sentuh sikit jek pun.
=p

khamis lepas jugak gerak ke Ipoh. ni kali ketiga aku ke Ipoh dan stay. secara kebetulan dan dipaksa rasanya selepas di provoke provoke oleh monyet HO86! hehhhh. pi la jugakk lepas bergolok gadai henpon SE W980 aku. demmitt. yeaa, aku daa jual henpon cilakak tu. next entry aku stori.

3 hari 2 malam stay kat rumah Famy bersama Farhana ngan Najwa. layanan tiptop ah, mak Famy masak sempoi cukoppp! rajin gila mak dia masakk. kenyangggggggg kott, mmg tk kan lapaq ah kalau kat rumah Famy tu. errr, tp kenapa Famy kedingg ah?? hehhhhh.

tujuan utama pegi Ipoh pun sekadar nak berjalan jek sambil teman mencapap ngekor group ETR depa ni pi selidik soal siasat Kilang Batik Fauzi kat Chemor nun. HOHOO, terbaek ah! dapat gak aku belajar percuma nak canting dan warna batik weyhhhh! SERIOUSLY sgt best dan bermakna kunjungan kami kat kilang batik tu. niat nak beli sepasang kain batik canting kat mak aku tp terbatal cemmtu jek sebabkan harga batik canting tangan tu mahal laaaaaa. demmmitttt!

cantik tk batik yang tanah biru tu? aku yang lukis oke! heeeeeee. :D

HAHA, tujuan yang utama dan paling terutama sekali aku pegi ke Ipoh sebetul betulnya adalah nak main air kat LOST WORLD OF TAMBUN jek. AGAGGAAA! pic tk bole upload lagik, tk dapat kat tgn aku lagikk. cepatt laa upload dalam FB Famy hoyyyyyy!! tapi sebelum pegi ke Tambun hari terakhir aku di Ipoh iaitu semalam, sempat gak Jumaat malam lepas singgah GERBANG MALAM. heeeeeeee. part ni best sbb byk cash aku abes kat sini. syhhhhhhhhh, mati ah kalau mak aku tau.
=p

terima kasih IPOH. jumpa lagi okee. byk lagi rasanya tempat aku tk sempat singgah. btw, aku lebih kepada mencari makanan makanan yang best area Ipoh. Ipoh White Coffee aku tk dapat rasa! demmmitttt!!! Famy bole tk taw area mn yang sedap lakk. hampehhhh.

jumpa lagi Ipoh!












pee/ass : kematu bontot aku naik KTM dari Ipoh-PENANG.

5 comments:

hawiz said...

pehhh..syok giler jln2...huhu..

Syat0za said...

wooooiii, gi ipoh tak bgitau kat den pon! hahaha

Puteri Iqa Izyan said...

owh..rasenye tadi nmpk pic eman kat blog kwn eman kot. hoho :D

btw, cuti ni nama aje cuti tapi esemen bertimbun.haha

FariehanIbrahim [LBC] said...

lost world mmg besh!
mmg lost dlm tu tros, haha! xD

AIMAN said...

aku pon baru pi ipoh.. pi jusco, kellie castle. pastu balek. heh