Pages

April 11, 2011

minggu ni saya boleh gantung diri

disebabkan semester ini sangat sangat cepat dan singkat gila cuti semester nanti. jadi segala benda nak dipercepatkan. malangnya nasib aku. semua ni sebabkan nk selarikan untuk semua universiti nak diselaraskan jadual cuti.

minggu ni bukan setakat minggu last untuk semster ni sebelum ke final exam. minggu ni laa jugak semua test nk berkumpul nak buat, semua quiz nak dibuat. pastu ada pulak event Sayembara Puisi 100 Jam. hehhhhh.

okee, yang ni menarik tapi kenapa perlu nak buat minggu minggu terakhir ni? haihhhh. umm, Sayembara Puisi 100 Jam ni dijalankan oleh fakulti aku. HAHAHAA! nak pecah rekod Malaysia oww. kalau sebelum ni cubaan dari USM GAGAL! kini turn UiTM Merbok pulak nak jalankan deklamasi sajak puisi TANPA HENTI SELAMA 100 JAM! mampu?

AHAHHAAA, semalam aku daa deklamasi 5 puisi. semua pelajar fakulti aku terlibat dan dikerah untuk berpuisi selama 100 jam secara bergilir gilir. hehhhh. semalam turn kelas aku dapat slot pukul 2 pagi sampai pukul 5 pagi. berpuisi bukan main lagi suara terjerit jerit. HAHAA, tapi ada gak yang berpuisi tapi bunyi macam pantun. SERIOUSLY, aku gelak mengekek ngekek dengaq. MUAHAHAHHAHAAA!

khamis ini Insyaa-Allah selesai laa 100 Jam tu. dan pihak Malaysia Book of Record pun akan umumkan sama ada UiTM Merbok wakil daripada Fakulti Sains Sosial dan Pengajian Polisi layak ke tidak. bukan nk mengejar nama, tapi apa salahnya menjadi kenangan seumur hidup. haihhhhhhh. bersusah senang bersama classmate pagi semalam. nice one!
;)

pee/ass : akan jarang online sebab BUSY. haihhhhh.


3 comments:

miss.Addin said...

good luck >.<

syaz rini said...

saya pon.. stress.. esok lusa tulat semua test,waa..

najihah sahami said...

hahhaa..aiman berpuisi??ya auw2...:P